HTML

ÜZEMANYAG SZŰRŐ ÉGÉSJAVÍTÓ

TUNING A motorhang csendesebb, a szerelő felfigyelt rá, anélkül, hogy mondtam volna, 1. teljesítménynövekedés, jobban szalad az autó, nem kell annyira nyomni a gázt, 2. jobban húz, kimegy ott 5-ösben, ahol legfeljebb újkorában, de általában nem, 3. kisebb fordulaton lehet vele járni, nem kell annyira pörgetni. 4-esben 40-nél városi közlekedésben, országúton 60-nál ösbe lehet váltani, 4. a hűtőrendszer üzemzavara miatt néhányszor felforrt a víz, a Brumit használva ugyanannál az üzemzavarnál nem forrt fel a víz. 5. szubjektív megjegyzés: az üzemanyag minősége jobb, mintha a 99-es benzint használnék a 95-ös helyett.

Friss topikok

Linkblog

Mágneses kezelőegység folyékony üzemanyagokhoz .

2015.04.10. 20:33 Mágneses kezelőegység folyékony üzemanyagokhoz .

Felhívás :
 
Olyan gyártót vagy társaságot keresek aki tudna nekem segíteni az üzemanyag megtakarító elméletemet megtervezni.
És a gyártást megvalósítani .
Vagy át adnám az elméletem ellenérték fejébe.
 
A neodímium mágnes nagysága és formája már meg van . Egymáshoz való elhelyezkedése is meg van. A leendő készülékek nem igényelnek karbantartást semmijenformába.
 
Gépjárművünk a be szívott üzemanyag 36 %-át hasznosítja kb a többi elvész. A gyárilag beállított jelenlegi tudomány alapján. Ha üzemanyag megtakarított alkalmazunk járműveinken 60-70 % hasznosan ég el.



Read more: http://uzemanyag.hupont.hu/8/uj-leendno-termek#ixzz3WVOxq3Tr

Szólj hozzá!

Címkék: tudomány készülékek üzemanyag megtakarító neodímium mágnes 60-70 %

A bejegyzés trackback címe:

https://nyomatek.blog.hu/api/trackback/id/tr107342890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása